We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Rano je za sutra

by Mixed Up Mary

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.
    Purchasable with gift card

      €5 EUR  or more

     

1.
Mi smo zajedno Rasuti svijetom ko proljetna pelud Nošeni slučajem k pričama novim Sretni na tronovima drugim Ne reci nikom, još uvijek se za tebe molim. Za svojim sam snima trčala dugo Da stignem ih prije nego što me probudiš Danas ih vodim ko zmaja na vjetru Dragi dah ih podržava, život vraća kol'ko nudiš. Ref: I svaki novi dan je jedna pobjeda I svako „volim te“ je zalog kod Neba I buđenje uz smijeh i vrtlog dodira I sve je tek prihvaćanje! I ponavljam glasno da ga volim nježno Želim upiti riječi i vjerovat' u to! Ljubim drage prste što pristaju uz mene Predajem se sasvim, al' molim se za tebe.
2.
Ne ostavljaj me noćas samu Stihova se svojih bojim Tako nježno mramor režu Uzdasima sate brojim. Bijes mi neku snagu rađa Prkosom se zove cvijet Idi, vidi pa izgubi Za pikule prodaj svijet. U samoću svoju tonem Poput vode sad me vuče Nek' se u nju ne pretvorim Jer je nazad nemoguće! Potečem li sada sama Znam već, bit ću gruba rijeka Što sve mrvi, kida, slama Na svom putu do uspjeha. Ne nadaj se takvoj rijeci Ti plivati u njoj ne znaš Te virove još ne poznaš Ne želim da ikad doznaš Kamo bježim dok te nema I gdje svoje prste skrivam U jamu vičem svoje tajne I umorna dalje snivam. Psovkama ti ime sklanjam Zubi zvone dok ga sričem Grijesima ja strah otklanjam Gdje je suho, tu ne ničem. Ne ostavljaj me noćas samu Stihova se svojih bojim Kad se vratiš, ako sanjam, Ne budi me. Ne postojim.
3.
Sunce 03:42
Kažem: Volim život. Kažeš: Ne znaš što je. Kažem: Znam kad s jutrom probude se boje. Pitaš: Što je vjetar? Kažem: Preslice u kosi. Vidiš da ti vrijeme mudrost ne donosi. Smiješ se... Kažem: Pođi sa mnom. Kažeš: Duboka je rijeka. I kažeš da nas preko samo zavist čeka. Kažem: Jači smo... Kaži da sam sunce! Sunce... Kažem: Plesala bih Kažeš: Već je kasno. Tvoje stope male ne vidim više jasno. Već je mrak. Kaži da sam sunce Kaži da sam brza rijeka Kaži da još možeš Uz mene teći sve dovijeka. Kaži da sam dijete Da te moja igra dira Iz mojeg će smijeha Izronit' tisuće leptira!
4.
Nakon svega 03:55
Nakon svega Dva su stranca sebi strana Jedno drugom ime dali. Rebrom rebra porođeni Svoje ime nisu znali. Svilen šal ga pronosio paran krikom sive žene. Zagrljeni, nismo čuli Mrtvo zvono s usne njene. Da smo bili malo više drugima nalik Bilo bi lakše otići. Da smo bili samo malo više drugima nalik Bilo bi lakše ostati.
5.
Dani su opet bljeskavi i prazni Čvrsto me stisni da znam da si tu. U ovoj koži svi smo uvijek hrabri i nema nam druge jer imamo nju. Duh mi leti nad vodama cijeli svijet je sad golemo ja sve je odraz moj ja sam Istina al s moje strane svijet nitko ne gleda. Podnosimo tiho što nam kradu dane Počeci nam leže, u njima je čar. Usred ničega, sami, odzvanjamo glasno. Njihova krađa nama je dar. Duh nam leti nad vodama Cijeli svijet nam je pod nogama. Ti si odraz moj, ja sam Istina. Mi smo čitav svijet usred beskraja.

about

Ovo su mala vrata na koja ulazimo u vaš intimni prostor.
„Rano je za sutra“ prvi je EP benda Mixed up Mary. Objedinjuje 5 pjesama svjetovnog karaktera. Spotove pogledajte na našem Youtube kanalu www.youtube.com/channel/UCVq4VQKgsl1Jx6bokmqgzUw/featured

credits

released June 16, 2015

Hvala Stanku Kovačiću koji je na pjesmi „Usred beskraja“ odsvirao čelo, Martinu Swanu koji je na istoj pjesmi odsvirao violinu, te Jurici Rukljiću koji je na pjesmi „Nakon svega“ odsvirao tubu.
Bubanj je u Funhouse studiju Berka Muratovića snimio bubnjar Dražen Karas.
Vokal Ana Lovrenčić, gitare Erol Zejnilović, hammond Davor Zanoški i bas Konrad Lovrenčić snimljeni su u studiju Vibra www.vibe.hr , klaviri u Dvorani „Galženica“ i kod profesora Bože Letunića. Produkcija Konrad i Erol, postprodukcija vokala i efekti napravljeni su u studiju Hrvoja Nikšića „Kramasonik“, a mastering je napravio Igor Malečić www.facebook.com/Meisterwerk.Productions
Visual design: Irena Mihalinec www.ireninidizajni.com

license

all rights reserved

tags

about

Mixed Up Mary Zagreb, Croatia

Mixed up Mary je chamber-pop sastav

contact / help

Contact Mixed Up Mary

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Mixed Up Mary, you may also like: